Прогнози Бразилия 2014

Scorebg.com » Прогнози Бразилия 2014

Прогнози Бразилия 2014

Прогнози Бразилия 2014.

Футболният свят през последните дни се вълнува най-много от изтегления жребий за груповата фаза на Световното първенство.
Първият мач от турнира ще бъде между отборът домакин Бразилия и Хърватска. Още на следващия ден ни очаква интересен и труден за прогнозиране двубой между световният шампион Испания и заелият второ място отбор на Холандия на предишния мондиал в Южна Африка.

Жребият?!

Група A
Бразилия
Хърватска
Мексико
Камерун

Традиционно в група А е на първо място е отборът домакин – Бразилия. Кариоките на всяко едно Световно първенство са определяни като фаворити от футболните анализатори. Факторът домакинство винаги оказва влияние на тези форуми, като за почти научна фантастика се приема възможността Бразилия да не премине групите, факт който букмейкърите заедно с факторът домакинство за взели под внимание – Бразилия Световен Шампион при коефициент едва 4.00 ! Хърватска и Мексико имат изравнени шансове да спечелят мондиала при коефициент 151, като и според нас борбата за второто място ще е между тези два отбор.

Нашата прогноза:
победител група: Бразилия
втори отбор:Хърватска

Група B
Испания
Холандия
Чили
Австралия

Ситуацията в група В изглежда най-ясна. Тук най-ясно може би има изявени фаворита за прескачане на груповата фаза. Вече споменахме, че още на втория ден ни очаква повторение на филанът от ЮАР 2010, между Испания и Холандия. Традиция е отборът спечелил предходния мондиал да не успее да защити титлата си, но въпреки букмейкърите слагат Испания сред фаворитите с коефициент 8.00, а шансът на Холандия се котира на 20 към 1. Шансовете на Чили и Австралия само ще ги отбележим, като сами можете да прецените каква е вероятността новият Шампион да измежду тези два отбора – коефициент за Чили -41, за Австралия 501.

Нашата прогноза:
победител група: Испания
втори отбор:Холандия

Група C
Колумбия 21
Гърция 201
Кот д’Ивоар 126
Япония 151

Група С изглежда много равностойна и непредвидима. Тук реално който и от 4 отбора да продължи едва ли ще се приеме като голяма изненада. Според букмейкърите “фаворита” в тази група е Колумбия, който според нас ще едния отбор който ще продължи напред. Нашите южни съседки в последни първенства се представят доста прилично, поради тази причина ние ги слагаме като втори отбор, който ще продължи напред, въпреки че Гърция е с най-малки шансове от тази група да стане шампион, коефициент 201, при 151 за
шампион Япония и 126 за Кот д’Ивоар.

Нашата прогноза:
победител група: Колумбия
втори отбор:Гърция

Група D
Уругвай
Коста Рика
Англия
Италия

Група Д беше определена като група на смъртта. В тази група попаднаха три носителя купата – Англия, Уругвай и Италия. С най-добри шансове за победител на мондиала да е от тази група има отборът на Уругвай -26. Според нас Уругвай ще успее да се докопа до 1/8 финалите за сметка на Англия. Знам, че много хора няма да се съгласят с тази наша прогноза, но Англия традиционно бива слагана сред отборите който могат да спечелят турнира, но в повечето случай не играят добре на този турнир. Да първенството им е силно, но е силно заради чужденците в него и това най ясно си проличава в двубойте на националният им отбор. Италия ?! Италия (коеф.26) каквото и да направи както и да играе, някак си все успява да мине между капките – дали ще само с равни или само с 1 победа някак си все успяват. Освен трите световни шампиона в тази група е попада и отборът Коста Рика който според букмейкърите отборът с най-ниски шансове за триумф, невероятния коефициент от 1501!.

Нашата прогноза:
победител група: Италия
втори отбор:Уругвай

Очаквайте втората част на нашите прогнози за Бразилия 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *