Прогноза за Уест Бромич Албиън – Лестър

Scorebg.com » Прогноза за Уест Бромич Албиън – Лестър

Уест Бромич Албиън – Лестър

Уест Бромич Албиън беше на много високо ниво само преди няколко месеца и за пореден път си подпечата завръщането в елита на Англия. Със Славен Билич начело, възможността за оцеляване е напълно реална, а точно това е единствената задача пред отбора. През последното десетилетие поредицата от промоции, последвани от изпадания, ставаше все по-сериозна за „дроздовете“. Имаха минимален период на по-сериозен престой в елита, но и той не беше толкова мащабен, за да им осигури дългосрочен престой на най-високото равнище. Назначаването на Билич беше един грандиозен удар за тях.

Собствениците им просто най-накрая се решиха в това да инвестират по-големи суми като започнаха от привличането на треньор от висок калибър в лицето на хърватина и се увенчаха с грандиозен успех. Точно Билич сътвори всичко, за да върне тима в елита, а понастоящем ръководството просто се наслаждава на това, че си позволи да отпусне подобна голяма сума за негова заплата.

Билич има достатъчно сблъсъци и на най-високото равнище в Англия, така че няма да остави своя тим фигурант в задаващите се големи сблъсъци. На старта, когато има насреща, един от най-силните отбори през последния сезон, в лицето на Лестър, просто няма да остави своя футбол на заден план и ще се доближи страшно много до нивото на съперника. Момчетата на Роджърс бяха на висота през последната година и въпреки това не се насладиха на възможно най-доброто крайно класиране. През този сезон те ще са решени да погледнат още по-напред в таблицата. Много трудно ще остане това да разгромят Уест Бромич Албиън на „Дъ Хоутърнс“, така че прогнозата за „под 2.5“ е много добра.

 

прогноза: под 2.5 @ 2.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *