Прогноза за Тулуза – Марсилия

Scorebg.com » Прогноза за Тулуза – Марсилия

Тулуза – Марсилия

Това е едно изцяло безкрайно резултатно съперничество ще се отнася до неговите издания в хода на последните сезони. Многократно точно в него се виждаше голямата красота във футболната игра – головете, които падаха един след друг. При цялата тази важност и при изградената понастоящем ситуация, много трудно в идния случай серията ще бъде продължена. Тимовете са на противоположните полюси, а всеки от тях изпитва своята гигантска необходимост от точки.

Тулуза

Тулуза вече няколко сезона се крепи във френския елит като го прави по все по-труден и по-труден начин. Точно преди първия съдийски сигнал на този сблъсък тимът е в зоната на изпадащите като по-лошото за него е, че вече започна да се изгражда една разлика до спасителния бряг. Добавяйки и това, че точно той е с най-пропускливата отбранителна линия в цялата лига, то ситуацията става още по-тежка. Най-накрая Тулуза ще погледне по друг начин на изявите си в своята половина и някак си ще затвори пробойните. Истинско безумие е това, че във все по-голяма част от изявите си на собствения „Мунисипал“ местният отбор инкасира гол след гол във вратата си, което води и до записването на потресаващи резултати.

Малко преди паузата за националните отбори той отстъпи на Лион с 3:2, а по-рано инкасира още толкова голове срещу Бордо. Между двете домакинства все пак се наложи над Лил като и този случай не мина без това неговият прекрасен страж Батис Рене да не извади топката от мрежата си. След страшно много мъки и падения, най-накрая Марсилия поглежда в правилната посока. Тимът е трети в подреждането, а след като вчера един от основните му опоненти за по-добро класиране – Анже, изигра своя двубой, в който се наложи с 1:0 над Ним, то ще има възможността да си върне позицията, която заемаше преди началото на кръга.

Марсилия

Марсилци играят все по-зрелищен футбол и ще имат превъзходство и в този сблъсък с Тулуза, въпреки че гостуват. Това, което ще ги спре, е кардиналната промяна в противниковите редици и гигантското подобрение в дефанзивен план, което ще въведе и мача към завършек с под 2.5 гола.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *