Прогноза за Северна Македония – Косово

Scorebg.com » Прогноза за Северна Македония – Косово

Северна Македония – Косово

Северна Македония разполага с все по-силен състав и от няколко години насам се доближава все повече до желаното равнище. Играта на отбора е приятна за наблюдаване и със сигурност това няма да остане незабелязано. В състава на този отбор изведнъж се озоваха редица футболисти, които се подвизават на сериозно равнище. Такива са: Пандев, Барди, Трайковски, Елмас, Адеми, Велковски, Алиоски и други. Подобен възход около целия национален отбор се наблюдава и в лагера на косоварите, които на свой ред имат един от изгряващите таланти на немския елит в лицето на Милот Рашица.

За тяхно най-голямо съжаление той получи контузия в последния двубой на националния тим при равенството с Молдова 1:1 и това се оказа последното му участие до този момент. Той няма да е на разположение и за визитата на Северна Македония, а без него в нападението си, косоварите просто не са същия тим.

Те ще са много слаби в завършващата фаза и не само това. Просто положенията, които ще сътворят пред противниковата врата ще са страшно малко на брой и въобще няма да им позволят даже и да се разпишат. Това съперничество ще си завърши с малко голове и въобще няма да е на нивото, което феновете искат да видят.

 

прогноза: под 2.5 @ 1.60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *