Прогноза за САЩ – Катар (до 20г).

Scorebg.com » Прогноза за САЩ – Катар (до 20г).

САЩ – Катар (до 20г).

УЕФА-Световно-до-20-години

САЩ

Американците се пропукаха още в първия си двубой от финалите на Световното за юноши до 20 години като отстъпиха на Украйна с 2:1 и там някъде стана ясно, че за да завършат на първото място в групата си ще имат нужда и от външна помощ. Това все още е напълно възможно да се случи, но трябва да се стигне до една много сериозна „въртележка“ в последния кръг като на първо време те следва не само да победят, а да разгромят Катар, като в същото време да се надяват и на задължителна победа на Нигерия срещу Украйна и то по възможност само с гол разлика. Така САЩ от трети в групата преди началото на последните двубои, има как да се озове и на върха.

Не следва обаче това да се особено важно за тима, но въпреки това той ще направи всичко по силите си, за да го постигне. И точката от съперничеството с катарците ще свърши работа на „янките“, но дотолкова, че да ги класира посредством заемане на 3-то място. Със сигурност обаче точно това е вариант, който те ще желаят да избегнат, тъй като при него, следва да имат много по-труден съперник още в най-ранната фаза на елиминациите.

Въпреки, че на този етап не изпъква с нещо кой знае какво, точно този отбор – на САЩ е един от най-талантливите в целия турнир. В неговите редици има страшно много бляскави футболисти като: Тимъти Уеа, Себастиан Сото, Конрад Де Ла Фуенте, Алексис Мендес, Крис Дюркин, Пакстън Помикал. Точно този тим е един от малкото, който да има баланс на футболисти, подвизаващи се на местно равнище и то много умело, и такива, които са част от европейската сцена (и то на най-високо ниво). Казаното в предишното изречение ще бъде допълнено с уточнението, че Уеа вече направи своя дебют за ПСЖ, Сото се включва все по-често като резерва в Хановер 96 (на ниво Първа Бундеслига до края на този сезон), Конрад Де Ла Фуенте все още е световнонеизвестен, но е част от школата на Барселона, като е считан за един от големите таланти в нея, а Мендес, Дюркин и Помикал, формиращи титулярната халфова линия, играят все по-голяма роля в клубните си отбори на местно ниво – в МЛС.

Катар

Тимът на Катар, който продължава да има огромно желание да се изгради не само на ниво представителен отбор, а и на юношеско такова, инвестира страшно много в набавянето на селекционери от висок калибър. Понастоящем начело на тази формация до 20-годишна възраст е португалецът Бруно Пинейро, който през последните години свърши отлична работа за катарския футбол след като прекара две години в най-голямата футболна академия в страната. Откакто застана начело на този младежки тим, подобрението е налице, но със сигурност то няма как да е особено голямо в толкова кратък период.

Поредните поражения – от Украйна и Нигерия от началото на груповата фаза затвърждават това, а срещу САЩ ще бъде добавен още един резултат в пълно съгласие с предходните. Американците ще са безупречни и ще стигнат до разгромна победа в най-важния си двубой в турнира.

лига: Световно първенство до 20 години
среща: САЩ – Катар (до 20г).
прогноза: САЩ -1.5
коефициент:1.70 от Winbet Казино
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *