Прогноза за Милан – Ювентус

Scorebg.com » Прогноза за Милан – Ювентус

Милан – Ювентус

Най-големият мач на целия ден е този между Милан и Ювентус част от полуфиналите на италианската купа. От този кръг на надпреварата статуквото е такова, че много по-трудно има как да се стигне до каквато и да било изненада, тъй като се играе на разменено гостуване и игровите минути са минимум 180, така че определено ще се види кой е по-силният тим и в рамките на тези два двубоя той ще демонстрира своето превъзходство.

Милан

Милан има една фигура в състава си, която изцяло е на път да промени развитието на сезона. Разбира се, става на въпрос за Златан Ибрахимович, който още след появата си обратно в редиците тотално преобърна и настроението на останалите, и отборните резултати. Точно той, не и без съдействието на Чалханоглу, изведе тима до заключителната фаза на купата на Италия, а точно това е най-добрата възможност за спечелването на трофей, какъвто определено „росонерите“ искат повече отвсякога.

Ювентус

Ювентус е разколебан и въпреки, че резултатите му не загатват за това, от игрови аспект просто това е видно. Все по-рядко тимът стига до своите обичайни за времената на Алегри разгромни победи. Това, че в най-скоро време ще започнат и участията в най-престижния евро-турнир за „старата госпожа“, просто ще позволи на Милан да се доближи страшно много до хвърлянето на голямата изненада и след сблъсъка на „Сан Сиро“ ще направи една много сериозна крачка в тази посока.

прогноза: 1Х @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *