Прогноза за Лацио – Каляри

Scorebg.com » Прогноза за Лацио – Каляри

Лацио – Каляри

Лацио беше буквално съкрушен от ситуацията с прекъсването на футболните първенства. Точно преди тя да се случи играеше най-добрия си футбол и поглеждаше все по-сериозно към титлата. Коренно различен е обликът на тима след поднодяването като още в първите му двубои това си пролича. Той отстъпи на Аталанта с 3:2 и въпреки победите над Фиорентина и Торино в последвалите кръгове, така и не съумя да остане за дълго в битката за титлата след като в задаващите се 5 двубоя допусна цели 4 поражения, а това от Ювентус в началото на тази седмица, доведе до натрупване на пасив от 11 точки спрямо първото място.

Остават едва 4 кръга, а тимът е на такава позиция, че все пак има добра възможност да се пребори за нещо, но става на въпрос за втората позиция. Изоставането му както от Аталанта, така и от Интер, е минимално, а сребърните медали също биха били много добра възможност за един подобаващ завършек на иначе силния сезон за момчетата на Индзаги. Каляри е твърдо в средата на подреждането и каквото и да направи в оставащите кръгове, то просто ще остане там.

Този отбор е един от най-удобните за „лациалите“. Последният случай, в който се стига до изненадваща развръзка, каквато е победата за Каляри в това противопоставяне, е от 2013-а година, а в последно време двубоите помежду им са много разкрепостени, като едва ли не винаги падат много голове. Лацио спечели 9 от изминалите 11, така че просто ще запише поредния си триумф срещу добре познатия си опонент.

прогноза: 1 @ 1.57 – Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *