Прогноза за Лайпциг – Фрайбург

Scorebg.com » Прогноза за Лайпциг – Фрайбург

Лайпциг – Фрайбург

Лайпциг все още е в големия спор за титлата и е от безкрайно голямо значение да влезе в рестарта на подобаващо. Всичко необходимо като качества е изцяло в редиците на този толкова бързо прогресиращ тим. Само в обхвата на няколко сезона той се изкачи от аматьорския до професионалния футбол и всичко не спира дотам. Мястото му вече е редом до Байерн Мюнхен в челото на таблицата. За съжаление на Нагелсман той няма да има на разположение няколко от футболистите си за това домакинство. В списъка се включват: Упамекано, Хартман, Орбан, Ампаду и Конате. Най-радващото е, че всички от съставляващото нападателно трио: Вернер, Нкунку и Шик са налични.

Този толкова зрелищен за наблюдаване тим със сигурност ще се хвърли в предни позиции от самото начало. В първите кръгове от кампанията той разчиташе точно на това и така постигна някои от най-големите си успехи, така че ще е изненадващо ако предприеме и най-малка промяна за повторното му стартиране. Изкуството на този Лайпциг е изцяло в атаката.

Много добра опция към изброените по-горе офанзивни футболисти за подпомагане на тяхната игра са фланговете, на които безкрайно добре се справят: Мукиеле и Анхелиньо, а всеки от Олмо и Форсберг ще е готов да застане зад централния нападател. Фрайбург инкасира точно 10 гола във вратата си само за последните 3 визити на този съперник и просто тази поредица ще продължи. Откакто домакините се появиха в елита, те изиграха точно 9 сблъсъка със „зебрите“ като само първият приключи при равенство, а във всеки един от останалите имаше излъчен победител. Много трудно точно Фрайбург ще отиде на стадиона на този опонент, ще го надиграе и победи.

Прогноза за вкарването на много голове в това съперничество е най-добрата като и в това отношение превъзходството ще е на страната на местния тим, който ще се разпише най-малко на три пъти.

 

прогноза: Лайпциг над 2.5 гола @ 2.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *