Прогноза за Кьолн – Майнц

Scorebg.com » Прогноза за Кьолн – Майнц

Кьолн – Майнц

Кьолн потегли в желаната посока, утвърждавайки се на позициите около 10-та и точно тогава първенството беше прекратено. Това със сигурност не беше възможно най-добрият миг за тима, в който да се стигне до подобна развръзка след като се наслаждаваше на най-силната си серия въобще през сезона, печелейки 3 от последните си 4 двубоя. Така дори изоставането от последното място, което води своя притежател директно към „Лига Европа“, е намалено до едва 5 пункта. Едва ли и най-оптимистично настроените фенове на „козлите“ си правят някакви илюзии, че подобно постижение е в обхвата на възможностите на техните любимци, но пък и стореното до този момент въобще не е за пренебрегване, при положение, че се считаше, че точно Кьолн ще е един от отборите в дъното.

Той е на цели 10 точки от зоната на изпадащите и още в следващите няколко кръга ще има възможност да подпечата оцеляването си. Когато програмата просто срещне участниците от предстоящия сблъсък, то в по-голямата част от сблъсъците, шоуто е гарантирано. Точно преди две години феновете видяха един истински спектакъл, който в крайна сметка завърши при 5:3 за „козлите“.

Майнц

През следващата година Майнц се наложи с 3:1, така че и тези особено големи коефициенти за противоположната развръзка – с малко голове в този сблъсък, са нещо нормално. Получилата се толкова дълга пауза и при настоящият режим на провеждане на тренировките, ще повлияе на футболистите и със сигурност те няма да се чувстват особено добре. Майнц, който беше много слаб в завършващата фаза от играта точно преди паузата след като се разписа в едва половината от последните си 4 двубоя, отново ще е такъв.

Беше много и спечелената точка от домакинството на намиращия се в зоната на изпадащите тим на Фортуна Дюселдорф, който просто отиде на стадиона на своя съперник и тотално го надигра. „Козлите“ ще наложат известно превъзходство, което в никакъв случай няма да им позволи да разгромят опонента си, така че прогнозата за под 2.5 гола при този коефициент от 2.30, е великолепна.

 

прогноза: под 2.5 @ 2.30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *