Прогноза за Динамо Загреб – Манчестър Сити

Scorebg.com » Прогноза за Динамо Загреб – Манчестър Сити

Динамо Загреб – Манчестър Сити

Коефициентите за най-нормалната развръзка в този двубой – победата за по-класния тим, продължават да падат с изминаването на всеки следващ час. Точно в този миг следва да изберете тази прогноза, тъй като в минутите непосредствено преди първия съдийски сигнал, ставките ще са станали много ниски, навярно дори под 1.40. Има няколко неща, които са в състояние да спрат триумфа на „гражданите“. Основното, колкото и нетипично да звучи, е съдията – испанецът Дел Серо Гранде.

Той не е сред онези арбитри, които дават по-свободен стил на игра, а както е ясно Манчестър Сити разполага с безкомпромисни защитници, които в повечето единоборства прибягват с по-голяма агресия. Разполагайки с толкова много качества в редиците си, за „гражданите“ ще се превърна в една елементарна задача това да си тръгнат с трите точки от „Максимир“ в Загреб. Гуардиола ще даде почивка на част от футболистите си, а на друга въобще няма да е в състояние да разчита.

В лазарета на тима му са: Фернандиньо, Агуеро, Сане, Давид Силва, Джоунс и Лапорт. Спекулираше се страшно много около титулярния му състав, но какъвто и да е той, със сигурност ще има сериозно превъзходство не само по отношение на класа, а и на редица други, спрямо този на съперника.

Докато за Манчестър Сити дори тези шестима отсъстващи не представляват толкова голям брой, такъв, който да внесе кардинални промени в начина им на игра, то същият брой контузени в редиците на съперника и то основно на титуляри, ще е фатален. В този списък за Динамо Загреб влизат: Лескович, Леовац, Куленович, Теофил-Катерин, Андрич и Перич. Това, че двубоят е от безкрайно голямо значение за домакините и със сигурност те ще разгърнат огромно желание за победа, ще е единственото позитивно за тях. Само с желание обаче просто няма как да се случат нещата, тъй като съперникът им е от коренно различен калибър и това много ясно ще се види на терена.

 

прогноза: 2 @ 1.60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *