Прогноза за Витоша Бистрица – Славия

Scorebg.com » Прогноза за Витоша Бистрица – Славия

Витоша Бистрица – Славия

Прогноза за Витоша Бистрица - Славия

Обоснована прогноза от типа под/над 2.5 гола за Витоша Бистрица – Славия

Витоша Бистрица и Славия откриват кръга в родния елит след възобновяването на първенството. Силният старт на сезона за домакините им позволи да се изкачат дори и до средата на класирането, но не след дълго потеглиха в низходяща посока. Понастоящем те са 12-и като с по-малко спечелени точки от тях са едва два тима – тези на Верея и Септември.

Витоша Бистрица

Витоша Бистрица не е сред отборите, които умеят да бележат по много голове, а срещу тим от средно ниво – като този на Славия, няма да им е никак лесно да сложат край на тази серия. И въпреки записаните 11 точки до този миг Витоша навлезе в изключителна криза като загуби всеки от последните си 5 двубоя. В този интервал от време отборът направи много, за да промени играта си в по-атакуваща посока, но резултатите се влошиха. Със сигурност точно след паузата Витоша ще действа по обичайния си от миналата година начин и ще направи всичко по силите си, за да запази вратата си суха.

Славия

Славия имаше много проблеми около вратарския пост при контузията на Георги Петков. Стериакис също беше с лека травма, която обаче напълно отшумя и той ще застане между гредите в този двубой. Една много голяма част от съперничествата между тези два тима се разви с наличието на много малко голове. В два от случаите линия от 2.5 беше надхвърлена с резултати 4:0 и 1:2 и в двата случая при победи за „белите“.

След три последователни двубоя с инкасирани по три гола във вратата си Витоша Бистрица ще е с много по-дефанзивна нагласа и ще направи така, че срещата да завърши с малко голове.

лига: България – Първа Лига
среща: Витоша Бистрица – Славия
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: от Ефбет
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *