Прогноза за Брьондби – Есберг

Scorebg.com » Прогноза за Брьондби – Есберг

Обоснована прогноза за Брьондби – Есберг

Дания - СуперлигаБрьондби напомня страшно много на многобройните си фенове за подвизите си отпреди години когато беше един истински хегемон не само по датските, а и по европейските терени. Тимът започва да играе все по-компактно, като това е нещо много характерно за настоящия му треньор – германецът Александър Цорнигер.

Брьондби

Той е един от най-силните в страната когато става на въпрос за игра в защита. Точно с това се прочу отбора му през последните години когато градеше много около присъствието на Дани Агер.

От началото на този сезон Брьондби продължава да действа по абсолютно същия начин като е един от тимовете с най-силна защита в датската Суперлига – с едва 5 допуснати гола.

В това отношение отстъпва единствено на тази на водача в подреждането – ФК Копенхаген, която е инкасирала едва 3 гола. Освен това и нападението на тима не е така убедително, както Цорнигер би искал, но това не е особен проблем за него, тъй като в много голяма част от срещите си той преследва минимални победи, които носят пълния комплект от точки. Само в един от 5-те кръга от началото на сезона среща на Брьондби завърши с повече от 3 гола и за най-голямо съжаление на тима това се случи в дербито с Копенхаген миналия кръг, което беше загубено с 3:1.

Есберг

И двете срещи от Лига Европа – със Спартак Суботица също не надвишиха тази линия, а срещу Есберг, който ще се брани в изобилие от епизоди в срещата положението ще е същото. Гостите не стартираха никак добре сезона като претърпяха редица разочарования. Най-накрая намериха начин да триумфират, като го сториха срещу Сьондерийские в последния кръг. Подобрението в отбрана е знак, че са положили огромни усилия в това отношение след като във всеки от предишните си 3 двубоя инкасираха по 3 гола.

В последната си визита на Брьондби тази линия дори беше надвишена като на 4 пъти извадиха топката от мрежата си, но в предходните 3 случая постигнаха безупречни резултати. Цорнигер ще продължи да води срещите на тима си по своя начин и това ще е причината да се стигне до късна развръзка, а липсата на голове отново да е налице.

 

лига: Дания – Суперлига
среща: Брьондби – Есберг
прогноза: под 3.5 гола
коефициент: 1.44 от популярният в България efbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *