Прогноза за Ботев Пловдив – Етър Велико Търново

Scorebg.com » Прогноза за Ботев Пловдив – Етър Велико Търново

Ботев Пловдив – Етър Велико Търново

Ботев Пловди

Открива се шанс пред един от тези отбори да хване последния влак по пътя към завършването в горната част на класирането. Кой ли би предполагал, че Ботев Пловдив ще изглежда в толкова окаян вид през този сезон и то при положение, че преди неговото начало се подсили с треньор с визитката на Желко Петрович, който е бил в щаба на няколко световноизвестни имена в професията.

Някак си обаче черногорският наставник така и не пасна на българския футбол, като ситуацията в Ботев беше безкрайно тягостна и се стигна до най-нормалното нещо на света – взаимна раздяла. Под ръководството на Петрович „канарчетата“ въобще не играеха прекрасния футбол, който бяхме свикнали да наблюдаваме от тяхна страна под ръководството на Николай Киров през последните няколко сезона. Това определено не се хареса и на многобройните „бултраси“, които просто не скриха огромното си разочарование. Треньорската промяна дойде в момент, в който просто беше належаща, но не е ясно доколкото избраният за заместник на Петрович ще се окаже точният избор.

Етър Велико Търново

Има известни прилики при Етър Велико Търново в това отношение като останат на страна (поне за сега) споменатите треньорски рокади, които споходиха „канарчетата“. Росен Кирилов направи някои добри неща с Витоша Бистрица през последните години като определено стабилизира тима. Откакто застана начело на Етър обаче, той разполага с много по-сериозни възможности във всяко едно отношение, но на този етап така и не ги използва.

При неговия предшественик – Красимир Балъков, тимът играеше в пъти по-добре и създаваше много повече затруднения точно на такива съперници като Ботев Пловдив.

Точно в този ден, на базата в „Коматево“, „канарчетата“ и „болярите“ въобще няма да разгърнат особено високо ниво на футбол и това, което ще демонстрират в съперничеството си ще е по-скоро една голяма посредственост.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *