Прогноза Англия – Черна гора

Scorebg.com » Прогноза Англия – Черна гора

Англия – Черна гора

Англия

Стана публично достояние, че англичаните ще започнат с много от резервните си футболисти в този спор с Черна гора, така че гостите още от вчера следваше да отворят шампанското. Едва ли ще се стигне до някаква шокираща развръзка, до различен резултат от домакинската победа, но тя едва ли ще дойде толкова лесно, колкото всички доскоро предполагаха. Англичаните навлязоха в серия от редица разгромни победи.

Дълго време те неотлъчно вкарваха по минимум 4 гола във вратата на съперника, като единственият случай, в който го сториха на 3 пъти беше срещу България и то на „Уембли“. За да компенсират това, те пристигнаха в София и си тръгнаха като победители с 6:0 с което затвърдиха смазващото си превъзходство в групата.

Изненадващо беше случилото се малко по-рано – в съперничеството с Чехия, в което „трите лъва“ изглеждаха по безумен начин, сякаш просто искаха да дадат трите точки на съперника си и да го превърнат във фаворит за второто място. Оставяйки това на заден план, те имат футболисти определено от световно равнище. Даже и да излязат с редица резерви, най-вече младоци, които по-рядко получават своите големи мигове, те ще имат превъзходство срещу Черна гора.

Черна гора

Опонентът им е пълна разруха и има само 3 реализирани гола от началото на квалификационната група. Това е и последният двубой за черногорците в тази кампания, която със сигурност ще искат да забравят в най-скоро време. Няма и помен от онзи техен тим, който стоеше толкова добре на терена преди има-няма 5 години. Няма да остане друго за гостите в този спор освен това да изпаднат в бетониране на действията пред собствената половина и точно по този начин да внесат известни дилеми пред младата селекция на Англия за това как да стигне до вкарването на откриващия гол.

Първите 10-15 минути ще преминат без промяна, а няколко от водещите букмейкъри предлагат и такава опция, така че това е друга много добра прогноза.

прогноза: под 3.5 гола @ 2.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *