Права Колонка от 3 мача за Никулден

Scorebg.com » Права Колонка от 3 мача за Никулден

Genk - Leverkusen1.Мач – Генк vs Байерн Леверкузен –>Байерн Л. -0.5@1.50
2.Мач – Барселона vs Бате Борисов –>Барселона -0.5@1.28
3.Мач – Кетъринг vs Дарлингтън –>Дарлингтън -0.5@1.20

Общ коефициент – 2.30

Аргументите за тези срещи:

Genk – Leverkusen – Генк бяха напълно унижени в последния им мач с Валенсия завършил със загуба от 7-0.Имат само 1 отбелязан гол в 5-те мача за Шампионска лига и като цяло няма за какво да играят в този мач. Леверкузен трябва да спечелят този мач за да си гарантират първото място в групата, което ще им гарантира разминаването с победители от другите групи ( FC Barcelona,Arsenal FC,Real Madrid CF,FC Internazionale Milano и FC Bayern München) поне на 1/8 финал.

Barcelona – BATE Borisov – Въпреки, че Барселона се класираха вече за следващия етап и най-вероятно ще излязът с футболисти,който по-рядко намират място в титулярния състав. Резервите ще се опитат да се възползват максимално от предоставения им шанс.БАТЕ вече са отпаднали от турнира и нямат за какво да играят.

Kettering – Darlington – Кетъринг са в отчайваща форма в момента.Най-добрите им играчи напуснаха клуба а тези който остана не им се плаща.Дарлингтън не световен отбор, но са в средата на таблицата и ще бъдат бъдат най-вероятно там и до края на сезона.Кетъринг бяха разгромени от York C с 7-0.Очаквам нова загуба за тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *