Португалия – Литва

Scorebg.com » Португалия – Литва

Футболен анализ за Португалия – Литва

Португалия

Португалците все още не са си подпечатали класирането за Европейското и точно това ще е нещото, което ще ги подтикне към по-разкрепостен футбол в този спор. От известно време те не демонстрират обичайната си игра, тази, която ги отведе до спечелването на титлата на континента. Все по-често те срещат затруднения точно срещу такива опоненти, които се окупират в собствената половина и много трудно намират път към вратата им. Това, че имат 14 реализирани гола дотук и то в група, в която са тимовете на Люксембург и Литва, срещу които следва да се разписват многократно, определено е изненадващо.

Друга много голяма въпросителна около тях е свръзана изцяло със състоянието на голямата им звезда – Кристиано Роналдо. Футболистът на Ювентус понесе страшно много критики за изявите си в последно време, но каквото и да се говори, както и да се представя, той си остава един от най-великите в света на футбола за всички времена. Със сигурност точно в този момент той не се радва на най-добрите си изяви, тъй като доскоро страдаше и от лека контузия, но въпреки това феновете на Ювентус са твърдо зад него и рано или късно, той отново ще намери своя ритъм.

Треньорът на националния тим на Португалия – Фернандо Сантош, беше запитан точно в тази насока като той отбеляза, че Кристиано се чувства добре и ще започне още от самото начало на това домакинство.

Литва

Литовците са последни в групата – със само една спечелена точка, играят отчайващ футбол и е истинско чудо и това, че някак си откриха точковия си актив. От дълго време насам те нямат нито един футболист, който чувствително да се отличава от останалите и да ги дърпа напред. Това е пагубно за тях, така че не им остава нищо друго освен това да приемат играта в своята половина и да направят повторение на развръзката от последните два двубоя, в които загубиха минимално от Украйна с 2:0 и от Сърбия с 2:1.

прогноза: под 4.5 гола @ 1.61

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *