Печалба септември

Готова е нашата подробна статистика за месец септември на всички дадени футболни прогнози.  След като през месец август не успяхме да реализираме печалба, а регистрирахме минимална загуба от -1.16 единици, то месец септември се оказа повече от успешен.

Реализираната печалба за изминалият месец е +8.27 единици. Какво означават тези единици? Това е нетната печалба за изминалият месец.

Как се получава ? Както знаете за изход на нашият залог има три варианта:

  1. Ако нашата прогноза е губеща, записваме -1,
  2. Ако ни върнат залога, записваме 0 (нито сме загубили средства, нито сме спечелили)
  3. Ако спечелим залога,( най-приятната част) записваме , само чистата печалба, т.е коефициента на който сме заложили – 1! По-този начин изключваме вложените от нас средства и лесно може да разбере печалбата.

За текущият месец чистата печалба, както вече написахме е +8.27 или ако сте играли всичките наши прогнози със единичен (сингли) залог от 100 лв за един месец ще си докарате допълнителен приход от 8.27х=100 лв, като средствата Ви за залагане остават за следващия месец.

Един не лош допълнителен доход, макар и попадащ в графата рискови.

Много е важно да управлявате добре средствата с който залагате. Една статия в която можете да прочетете, как да разпределяте парите, с който залагате.

Точна и пълна статистика за изминалия месец.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *