Оферта Манчестър Юнайтед – Иънг Бойс

Търсите най-добрия коефициент за Манчестър юнайтед – Йънг бойс? Имаме предложение за Вас. Увеличен коефициент за победа на “червените дяволи”.

Scorebg.com » Оферта Манчестър Юнайтед – Иънг Бойс
Манчестър Юнайтед - Иънг Бойс

Най-добър коефициент за Манчестър Ю – Иънг Бойс

Днес 27 ноември 2018, започват решителните битки в Шампионска лига, който до голяма степен ще дадат яснота и за първите 1/8 финалисти в най-комерсиалния турнир. Предлагаме на вашето внимание една бонус оферта за увеличен коефициент 40 за победа на Манчестър Юнайтед над Йънг Бойс.

В предишният двубой “червените дяволи” къде с футболни качества къде с доза късмет успяха да запишат запомнящ се обрат, срещу Ювентус в Торино. Очакванията са за нови три точки в актива на едноименния отбор от Манчестър. Вземете най-добър коефициент за победа на “червените дяволи” 40 в betfair.

Какво трябва да знаете за тази оферта:

  • валидна е само за територията на България;
  • можете да се възползвате от нея ако сте нов потребител. Макар, че регистрацията е максимална улеснена, можете да прочете нашето ръководство – Как се прави регистрация в betfair?
  • максималния залог за тази оферта е 1 (едно) евро, с други думи максималната печалба е ограничена до приличната сума от 40 евро.
  • Важат правила и условия.

Успех!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *