Орхус – Вейле

Scorebg.com » Орхус – Вейле

Прогноза за Орхус – Вейле

Орхус

Орхус е много далеч от най-доброто си състояние и въпреки това продължава да има една много добра възможност пред себе си не само да се спаси, а и да стигне до участие в „Лига Европа“. Точно това позволява форматът на провеждане на датското първенство и макар тимът да не спечели особено голям точков актив по време на редовния сезон, отчитайки се с едва 31 пункта, той е много близо до това да влезе в решителните плейофи за излаз на европейската сцена.

Голям удар по Орхус е това, че в последно време въобще не се представя на добро ниво след като не намери начин да стигне до нито една победа в последните 4 кръга. Най-накрая той има много благоприятен съперник точно за тази цел и излизайки на своя „Серес Парк“ всичко друго, освен победата, ще е огромно разочарование. Орхус играе много силно в такива домакинства срещу съперници, които на пръв прочит са по-слаби от него, така ще е и сега. Тук тимът няма да има на разположение двама от своите футболисти като това са: Хвид и Бекман. Нито един травмиран в редиците на съперниците от Вейле като единствено Балза остава под въпросителна.

Вейле

Орхус няма загуба от този си съперник като домакин в продължение на 5 години като за последно подобно нещо се случи когато и двата тима се подвизаваха във втория ешелон. С тази си отбранителна линия, запазвайки вратата си без допуснат гол средно веднъж на всеки 10 свои сблъсъка тимът на Вейле ще е изправен пред мисията-невъзможна в това си гостуване. Той ще бъде подложен на много сериозен натиск от твърдо решения да стигне до участие в „Лига Европа“ през баражите съперник, така че трите точки за Орхус ще са от огромно значение.

Последният в групата тим на Вейле все още има път към спасението, който минава през успех в плейофите, а в следващите няколко кръга до тяхното начало, тимът просто ще гледа към това да се предпази от контузии. Головото шоу ще зарадва всички фенове на зрелищния футбол като още от самото начало и едните, и другите ще забравят за каквито и да било отбранителни действия.

лига: Дания – Суперлига
среща:Орхус – Вейле
прогноза:над 2.5 гола
коефициент:1.90 от букмейкър бет365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *