Обосновани прогнози за 31.01.2020

Scorebg.com » Обосновани прогнози за 31.01.2020

Мачестър Юнайтед – Уулвърхямптън

Мачестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед хвърли една голяма сензация само преди броени дни, печелейки визитата си на големия си градски съперник от „Етихад“ и то насред неговия дом. Това се случи в реванш от полуфиналите на турнира за купата на лигата, но след загубата в първия двубой с 3:1, „червените дяволи“ отпаднаха. Все пак тази срещу Сити беше втора победа за тях в генерален план след като малко по-рано се наложиха над Транмиър с разгромното 6:0 и така започнаха изграждането на една добра серия. Това се случва в сблъсъци от турнирите, а коренно различно е положението когато се погледне към първенството. Там тимът загуби в последните два кръга като изненадващото беше, че игра толкова безлично срещу Бърнли и то насред „Олд Трафорд“.

Продължават необичайните изяви на Манчестър Юнайтед, като вече много дълго време точно този отбор въобще не е способен да изиграе няколко последователни свои срещи на едно и също равнище. В последно време се забелязва изграждането на една още по-чудата серия около него – 6 поредни мача, в които само един от тимовете се разписва. Създаде се подобрение в настроението на определено многобройните фенове на манчестърския колос не само заради двете поредни победи през последната седмица, а и заради привличането на Бруно Фернандеш.

Португалският полузащитник се превърна в едно от най-скъпите попълнения за клуба като се счита, че за него ще бъдат заплатени малко над 60 милиона паунда наведнъж плюс редица бонуси, които се очертава да достигнат до 20 милиона. Това, че продължава да има немалко контузени в лазарета, пък е сред най-големите спънки за разгръщането на по-добър футбол. Там са: Мактомини, Рашфорд, Туанзебе и Погба, а Матич също няма да е на разположение за този двубой. Много по-добра е ситуацията за „вълците“, които ще са единствено без португалския краен бранител Винагре, който и без това не е титуляр. Вече през един много дълъг период от месец и половина се вижда нещо много необичайно за тяхната игра.

Уулвърхямптън

Все по-често отбраната им се пропуква като не допусна гол само в един от последните 10 сблъсъка във всички турнири, като това се случи точно срещу Манчестър Юнайтед. Откакто Уулвс се завърна в елита, всеки един сблъсък с „червените дяволи“ е безкрайно равностоен, като в изиграните 5 дотук, нито един от тимовете не се разписа повече от два пъти. Отново те ще са безкрайно равностойни като головете пак няма да са кой знае колко много.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.80

Удинезе – Интер

Интер

Интер има много сериозни амбиции да се върне на върха на „Ботуша“ и продължава с гръмките инвестиции. Съвсем наскоро тимът се подсили с още няколко футболисит от сериозна величина, поглеждайки към английската Премиърлийг. Става на въпрос за Виктор Моузес, Кристиан Ериксен и Ашли Йънг. Освен това си подпечата и участие на полуфиналите в турнира за купата на Италия, така че е близо до това да се върне към силните си игри от началото на сезона. Вече 8 поредни мача той няма загуба, като последният случай, в който беше на губещата страна, е от сблъсъка с Барселона в груповата фаза на ШЛ, завършил при 2:1 на „Джузепе Меаца“.

Идва и ред за срещата с Удинезе от първенството, а все по-често през последните години „нерадзурите“ намират някакъв едва ли не магически път към записването на минимална след минимална победа в нея. Те се наложиха във всяко от последните си две домакинства на този опонент с 1:0, а между тях записаха и едно нулево реми във визита срещу него.

Удинезе

Преди тези три мача пък си тръгнаха като победители от „Дачия Арена“ с 4:0 в средата на 2018-а. Този Интер, който ще види в задаващия се сблъсък, е много по-силен от онзи, който се поздрави с тази победа, докато положението в редиците на Удинезе въобще не се е променило. Тимът продължава да не е никак категоричен и след 3 поредни поражения в първенството се свлече до 14-то място в подреждането. Имащ страшно много затруднения при играта в собствената половина и разчитащ много на индивидуалните действия на голямата си звезда Родриго Де Пау в средата на терена, той ще бъде лесно надигран и победен на своя стадион. Възходът на Интер ще продължи и битката за титлата ще се завърже.

прогноза: 2 @ 1.70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *