Нотингам Форест – Дарби Каунти

Scorebg.com » Нотингам Форест – Дарби Каунти

Прогноза за Нотингам Форест – Дарби Каунти

Късният сблъсък от кръга в Чемпиъншип е между тимовете на Нотингам Форест и Дарби Каунти. Всеки от тях поглежда все по-често към зоната на плейофите, позициите в която са безкрайно желани от редица отбори в първенството. Точно в тази група влизат и участниците в това съперничество, така че резултатът от него ще е безкрайно важен.

Нотингам Форест

Трите точки ще пратят домакините на 8-то място, на едва 3 от плейофите, докато за Дарби те ще означават директен скок точно там – с място напред като изместен ще бъде отборът на Бристол Сити. Много големи са сходствата между тези тимове, като все пак трябва да се добави, че Нотингам е до голяма степен по-дефанзивният. Страшно много станаха случаите, в които Форест така и не предприе решителни действия към това да погледне към развръзката на голяма част от двубоите си. Много често същият този тим се задоволяваше даже на нулеви ремита, а като цяло 14 от всичките му 33 сблъсъка в първенството приключиха точно с подялба на точките.

Единствено Родъръм, който е в зоната на изпадащите, има повече равенства и то само с едно. През последните седмици излизайки на собствения „Сити Граунд“, тимът на Нотингам има коренно различен подход, базиран на много по-разкрепостени действия. И в двата случая се стигна до падане на много голове, като във всеки от тях домакините триумфираха. Виждайки, че това им носи успех, те ще заложат на същото и срещу Дарби.

Много добра новина за тях е, че продължават да нямат нито един контузен футболист в редиците си. Коренно различно е положението за „овните“, които в тази визита ще са без: Карсън, Лоурънс, Маунт, Форсайт, Дейвис и Олсон. Много рядко се случва така, че два последователни сблъсъка между едни и същи тимове в Чемпиъншип да завършат без вкарване на гол, но точно това се случи в последните издания на дербито между Нотингам и Дарби.

Този път развръзката ще е коренно различна като и едните, и другите ще намерят път към вратата на съперника.

лига: Англия – Чемпиъншип
среща: Милуол – Шефилд Уензди
прогноза: гол/гол или да отбележат и двата:ДА
коефициент:1.85 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *