Нови възможности

Scorebg.com » Нови възможности

През последният месец направихме известни промени по-нашият сайт. Може би най съществената е промяната на външният облик, който закупихме.

Както и преди и сега – броят на рекламите е един и същ и е сведен до минимум. Нашата цел e да се акцентира на информацията, а не като някой други сайтове на подобна тематика, да изглеждат като страница от началото на 90-те – мигащи, светещи и претрупани с реклами.

Другата промяна, която направихме и може би е останала по-незабелязана е смяната на името. Преди страницата беше „Спортни прогнози“, сега е „ Футболни прогнози “. Това е най-вече продиктувано от факта, че голяма част от прогнозите са именно футболни.

Вече трети месец публикуваме и собствени прогнози, отново футболни. За момента са безплатни и няма как бъдат платени. За съжаление не може да се похвалим с висока успеваемост. Имаме желанието да се опитаме да я повишим като включим още хора за по-прецизни резултати

Последната промяна, която направихме е с днешна дата. Добавихме възможност всеки един от Вас, да изпрати спортна прогноза, която ще публикуваме в отделна секция – „Прогнози изпратени Вас“.  За да изпратите прогноза, трябва да попълните максимално опростен формуляр , в който трябва да въведете „Домакин“,“Гост“, „Прогноза“, „Коефициент“ и „Код“. Прогнозата няма да се появи автоматично, ще бъде прегледана първо модератор.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *