Чех: Възможно е да видим Рууни с екипа на Челси

Scorebg.com » Новини » 2013 » Чех: Възможно е да видим Рууни с екипа на Челси

Чех: Възможно е да видим Рууни с екипа на Челси

Вратарят на „сините” Петър Чех вярва, че нападателят Уейн Рууни ще бъде посрещнат добре на „Стамфорд Бридж”, ако реши да напусне Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец.

В момента бъдещето на 27-годишният английски национал на „Олд Трафорд” не е сигурно, след като бившият мениджър на „червените дяволи” заяви, че нападателят е помолил да напусне клуба в края на изминалия сезон.

Според медиите на острова, Арсенал и ПСЖ проявяват сериозен интерес към Рууни, но Чех се надява той да избере Челси, ако реши да напуска Юнайтед през лятото. Много футболни прогнози и експерти обаче сочат(http://www.bet365.com/news/bg/betting/football/premier-league/wilshere-bi-privetstval-rooney-na-emirates), че той ще остане на „Олд Трафорд”.

По този повод той заяви пред „Sky Sports”:

„Възможно е да видим Рууни в екип на Челси. Играчите могат да сменят своите отбори. Ясно е, че той направи една страхотна кариера в Манчестър Юнайтед, но понякога футболистите имат нужда от ново предизвикатество.”

„Понякога обстоятелствата налагат промяна и поставят нови предизивикателства, които трябва да поемеш, като едно от тях може да е смяна на отбора.”

„Ако това стане, Рууни ще бъде добре дошъл в нашият състав, защото той е невероятен играч. В момента обаче неговото напускане не е сигурно и хората само спекулират с бъдещето му.”

„Трябва да изчакаме да мине и тази седмица за да имаме по-сигурна информация.”

Повечето футболни залагания тук (http://www.bet365.com/news/bg/betting/football) сочат „червените дяволи” като основен претендент за титлата и през новия сезон във Висшата лига.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *