Фалкао: Атлетико винаги е бил като сбъдната мечта за мен

Scorebg.com » Новини » 2013 » Фалкао: Атлетико винаги е бил като сбъдната мечта за мен

Нападателят на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао прекара цели две години на „Висенте Калдерон” и твърди, че се радва за всяка една минута от неговия престой, но отказва да потвърди своето напускане.

Очаква се колумбийският национал да премине в Монако срещу сумата от 60 милиона евро през това лято, след като той помогна на столичния гранд да спечели Лига Европа, Европейската Супер Купа и Купата на Краля за двете си години в Атлетико.

Фалкао се трябва да премине задължителните медицински тестове тази седмица, преди сделката да бъде окончателно завършена.

По повод на неговото бъдеще, 27-годишният голмайстор на мадридчани заяви пред радио „W Radio”:

„Аз съм изключително благодарен за двете години, прекарани в Атлетико Мадрид.”

„Никога не съм очаквал да спечеля три ценни трофея за толкова кратко време, това е като сбъдната мечта за мен. Вчера изживях един много емоционален момент с феновете и останалите хора от клуба, нещо което никога преди не бях изпитвал.”

„Аз никога няма да забравя това преживяване и не знам как да им се отблагодаря.”

Фалкао обаче отказва да потвръди напускането си през летния трансфрен прозорец:

„Точно сега не мога да разговарям за моето бъдеще, ще сторя това по-късно.”

Повечето футболни експерти сочат , че младата звезда на мадридчани ще играе в Монако през следващия сезон. Очаквайте още актуални футболни новини от големите европейски първенства и новини от А група за водещите отбори в страната .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *