Фабрегас: Барса не е само Меси и Неймар

Scorebg.com » Новини » 2013 » Фабрегас: Барса не е само Меси и Неймар

Халфът на „каталунците” Сеск Фабрегас смята, че неговият тим разполага с редица класни играчи, които са готови да се докажат в моментите, когато тяхното звездно дуо не е на терена.

26-годишният испански национал вярва, че победата с 1:0 над Малага в края на изминалата седмица е доказателство, че успеха на „Блауграна” не зависи само от Неймар и Лионел Меси.

Възпитаниците на Херардо Мартино излязоха на „Росаледа” без двамата си основни голмайстори, след като Меси все още се възстановява от контузя в бедрото, а Неймар загуби цели седем килограма при изваждането на сливиците му по време на предсезонната подготовка.

Въпреки това, Барса успя да си тръгне с трите точки благодарение на гола на Адриано, както сочеха и повечето футболни прогнози за това гостуване.

Фабрегас смята, че неговият тим разполага със сериозна дълбочина във състава. По този повод той разкри на официалния сайт на клуба:

„Ние всички сме важни за отбора и имаме отговорности, които трябва да поемем.”

„Последните минути на този мач бяха много тежки за нас, но трябва да можем да се справяме успешно в подобни ситуации.”

„Започваме нов сезон, който ще бъде изпълнен с много изненади и ще трябва да продължим да подобряваме представянето си.”

„Изиграхме добро първо полувреме, но загубихме бързината си през втората част. Можехме да вкараме повече голове, но пропуснахме шансовете си и ни бе трудно във финалните минути.”

В следващия кръг от испанския шампионат „каталунците” гостуват на Валенсия, като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове от такъв ранг в началото на сезона .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *