Рамзи: Йозил ще допринесе много за развитието на Арсенал

Scorebg.com » Новини » 2013 » Рамзи: Йозил ще допринесе много за развитието на Арсенал

Аарън Рамзи отбеляза два гола за „артилеристите” от началото на този сезон, но въпреки това изказа своето признание към звездното попълнение в състава на лондонския гранд Месут Йозил.

Уелският национал похвали бившата звезда на Реал Мадрид за представянето му по време на победата с 3:1 над Съндърланд в края на изминалата седмица.

24-годишният халф, който премина на „Емирейтс” в последния ден от летния трансферен прозорец, успя да направи асистенция на Оливър Жиру за откриващия гол в 11-та минута на своя дебют, с перфектно премерен пас от левия фланк.

Йозил създаде редица опасни ситуации и при взаимодействието си с Тео Уолкът по десния фланк, като това кара Рамзи да вярва, че неговият нов съотборник ще продължи да впечатлява с изявите си.

По този повод уелския национал заяви във футболен коментар на живо пред журналистите на острова:

„Той е невероятен играч и освен това е много надарен. Йозил ще допринесе много за развитието на отбора.”

„Мисля, че той вече показа на какво е способен в събота, когато направи тези страхотни подавания. Йозил има чудесен ляв крак и пасовете му винаги са с точната сила и посока, право в краката на нападателя.”

Челси са сочени за един от фаворитите за спечелването на титлата във Висшата лига от много спортни залагания и футболни експерти в Англия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *