Перез загатна за интерес към Бейл

Scorebg.com » Новини » 2013 » Перез загатна за интерес към Бейл

Президентът на „Лос Бланкос” Флорентино Перез заяви, че са готови да направят щедро предложения за звездата на Тотнъм, но първо трябва да се сдобият с нов старши-треньор.

66-годишният президент на Реал Мадрид отдавна е голям фен на нападателят на „шпорите” и смята, че скъпата инвестиция ще се оправдае с времето, но най-належащо в момента е да намерят заместник на Жозе Моуриньо.

По този повод Перез заяви в последните спортни новини от испанската столица Мадрид :

„В Мадрид винаги сме се стремяли към най-доброто. Тотнъм е един много добър и приятелски настроен клуб, но ние първо трябва да намерим нов треньор за тима и тогава да погледнем към селекцията на състава.”

„Аз вече ви демонстрирах през 2000-та година, че играчи като него могат изцяло да променят динамиката на един отбор и той да се превърне от губещ в печеливш. Трябва внимателно да подбереш своите ключови играчи.”

„Не можем да обсъждаме темата за бъдещето на Бейл твърде много, защото той играе в един наистина приятелски клуб и те няма да бъдат щастливи от прекомерното обсъждане на неговото бъдеще.”

„Аз лично познавам техния председател и той определено не обича подобни неща. Повтарям отново, че списъкът ни с нови трансферни цели е дълъг, но има едно определено име в него, към което проявяваме голям интерес.”

Повечето футбол прогнози сочат испанците за основен претендент за титлата в Примера Дивисион през следващия сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *