Капело: Касано не знае границите на благорпиличието

Scorebg.com » Новини » 2013 » Капело: Касано не знае границите на благорпиличието

Националният селекционер на Русия Фабио Капело изказа своето мнение относно поведението на скандалния нападател на Интер Антонио Касано.

Италианският стратег разкритикува държанието на 30-годишният таран на „неразурите” във връзка със скорошния конфликт, възникнал между него и мениджъра на тима Андреа Страмачони.

Касано бе изключен от състава на Интер при победата с 3:2 над Катания, в мач от Серия А, в края на измианалата седмица. Причината за това наказание е възникнал скандал в съблекалните между нападателя и старши-треньора на италианския гранд, след тренировката в петък.

По този повод, Капело заяви, че поведението на скандалния играч му е пречело на развитието през цялата му професионална кариера. Той разкри в последните новини за футбол на италианската телевизия „Rai”:

„Касано е добро момче. Той е много благороден и има страхотен талант. Въпреки това, не знае как да спазва границите на благоприличие.”

„Той има свое виждане за футбола и според него това е единственият правилен начин за развитие. Заради това Касано е изгубил уважението на своите съотборници.”

„Той трябва да разбере, че има моменти, когато просто се налага да приемеш решенията на другите хора около теб. Това е много жалко, защото Касано можеше да постигне много повече.”

Нападателят на Интер се извини публично за поведението си и вероятно ще бъде включен в състава за предстоящия мач от Лига Европа срещу английския Тотнъм, в четвъртък вечер. Повечето залагания за този мач са на страната на италианците.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *