Камбиасо: Равенството не е достатъчно за Интер

Scorebg.com » Новини » 2013 » Камбиасо: Равенството не е достатъчно за Интер

Халфът на „неразурите” Естебан Камбиасо остана недоволен от равенството с Аталанта и смята, че неговият отбор е трябвало да вземе трите точки от този двубой.

33-годишният полузащитник на италианския гранд заяви, че той и съотборниците му са гонили победа до самият край на мача, който в крайна сметка завърши при резултат 1:1.

Още в 16-та минута Рики Алварез откри резултата, но Интер не успяха да задържат дълго преднината си, след като германецът Денис изравни за гранда от Бергамо още преди почивката.

Развоят на събитията определено разочарова Камбиасо, който сподели във футболен коментар на живо пред клубната телевизия „Inter Channel”:

„Аталанта определено извадиха голям късмет, след като успяха да измъкнат точка на Интер. Ние искахме трите точки да отидат в нашата сметка. Винаги излизаме за победа, без значение кой е отборът, срещу който играем.”

„Не можем да бъдем твърде разочаровани от равенството в Бергамо, ако се замислим за всички проблеми, които сме имали при това гостуване през последните няколко години.”

„Ние не искахме да се примирим със ситуацията и показахме, че сме дошли за победата до самия край на мача. За съжаление не успяхме да изпълним целта си.”

В момента Интес заемат петото място в таблицата с 19 точки от 10 мача, но редица спортни залагания за Серия А ги сочат като един от фаворитите за титлата през този сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *