Ходжсън се надява да задържи ключовите си играчи

Scorebg.com » Новини » Ходжсън се надява да задържи ключовите си играчи

Мениджърът на Уест Бромич Рой Ходжсън се надява да задържи ключовите си играчи в отбора и след летния трансферен прозорец.

В съставът на Уест Бромич има редица играчи, чийто договор изтича в края на този или следващия сезон. Сред тях са имена като Стивън Райд,  Кейт Андюс, Ники Шорей, Джером Томас и Поул Шарнър.

Наскоро дори Ходжсън отрече слуховете, появили се в пресата на острова, че неговият класен нападател Петер Одемуинги ще напусне „Дъ Хоутърнс” през лятото срещу голяма сума пари.

64-годишният английски стратег вече изрази надеждите си, че играчите и клубът ще успеят да се договорят за удължаване на договорите им.

Ходжсън заяви в последните футболни новини на „Sky Sports”:

„Нядавам се да можем да задържим всички, но все пак не можем да държим играчите на сила.”

„Това което можем да им предложим е добра заплата и надежда, че те ще играят в добър отбор и че ще постигнат някакъв успех, играейки в този отбор.”

„Нашите играчи са амбициозни и те гледат напред към третата ни година във Висшата лига. В миналото те дори не си и помисляха, че можем да изкараме една година във Висшата лига и след това да играем пак в Чемпиъншип.”

В момента Уест Бромич се намират на 13-то място в класирането. В следващия си мач от шампионата те посрещат 16-ия КПР, като повечето футболни прогнози са на страната на домакините.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *