Фърдинант страда от безсъние заради загубата на титлата

Scorebg.com » Новини » Фърдинант страда от безсъние заради загубата на титлата

Бранителят на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинант не може да намери покой, след като отборът му загуби титлата във Висшата лига от техния градски съперник Манчестър Сити в последните оставащи секунди от шампионата.

„Гражданите” успяха да изтръгнат ценния трофей от ръцете на „червените дяволи” в последния кръг от първенството, върпеки че възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън бяха сочени за фаворит от много футболни прогнози през целия сезон.

Голът на Серхио Агуеро в продълженията на мача срещу КПР донесе шампионската титла на възпитаниците на Роберто Манчини само благодарение по-добра голова разлика.

Драматичната развръзка на края на сезона в Премиършип не може да бъде забравена от английския национал и той смята именно това да бъде неговата мотивация да си върнат ценния трофей през следващата година.

Той разкри пред клубната телевизия „MUTV”:

„В началото това бе едно от нещата, които не можеха да ми излязат от главата. През първите няколко седмици се будех в средата на нощта, премислейки отново какво се случи и как всичко можеше да завърши по друг начин.”

„Ти не го приживяваш, но задържаш тези мисли дълбокко в съзнанието си след няколко седмици.”

„Трудно е защото хората постоянно ти напомнят за това без значение дали това са феновете на друг отбор или поддръжниците на Юнайтед.”

„Ние обаче ще използваме това като вдъхновение за следващия сезон.”

„Червените дяволи” отново са сред основните претенденти за титлата през следващия сезон, според много онлайн залагания за Висшата лига.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *