Тери: Благодарностите не са достатъчно

Scorebg.com » Новини » Тери: Благодарностите не са достатъчно

Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че за него е било чест да играе под ръководството на уволнения мениджър Роберто Ди Матео, който успя да спечели на клуба Купата на Англия и трофея от Шампионска лига през изминалия сезон.

31-годишният бивш английски национал изрази своето възхищение и благодарност към италианският стратег, след като той бе уволнен след загубата от Ювентус в Шампионска лига миналия вторник.

Ди Матео, който прекара част от своята състезателна кариера на „Стамфорд Бридж”, между 1996 и 2000 година, спечели дабъл като мениджър на „сините” през изминалата кампания, но бе уволнен от собственика на клуба Роман Абрамович, заради слабите резултати напоследък.

Тери, който в момента е извън терена с контузия в коляното, изрази своята благодарност към бившия старши-треньор на лондончани, като заяви пред журналистите на острова:

„Това бе трудна седмица за нашия тим както на терена, така и извън него.”

„Искам да кажа, че за мен бе привилегия да играя под ръководството на Роби. Аз имах удоволствието, като играч произлязал от младежката школа на клуба да израстна, гледайки го и учейки се от него. За мен бе истинска чест да бъда капитан на отбора, когато той заемаше ръководния пост.”

„Да спечелим два турнира през изминалия сезон, включително и Шампионска лига е нещо невероятно.”

Сините завършиха наравно със шампионите от Манчестър Сити в края на седмица, макар много прогнози Премиършип да им даваха леко предимство за този двубой.

След загубата от Юве, лондончани могат да заиграят във втория по важност клубен турнир на стария континент, като повечето прогнози Лига Европа са на тяхна страна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *