Моуриньо: Роджърс не може да направи чудеса с Ливърпул

Scorebg.com » Новини » Моуриньо: Роджърс не може да направи чудеса с Ливърпул

Моуриньо: Роджърс не може да направи чудеса с Ливърпул

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо смята, че мениджърът на „червените” Брендън Роджърс е изправен пред изключително сложната задача да направи отбора конкурентен с останалите големи имена във Висшата лига.

Португалският стратег вярва, че Роджърс ще трябва да върши чудеса за да направи Ливърпул претенденти за титлата в шампионата на острова.

След три загуби и две равенства „чевените” са вече 11 точки зад лидера Челси и според Моуриньо английският гранд ‘дори не е близо’ до нивото на отборите, стоящи във върха на таблицата.

Босът на испанските шампиони разкри своите виждания в последните футболни новини наSky Sports:

„Смятам, че Брандан не може да стане шампион с този отбор. Той не може да направи чудеса с Ливърпул. Това не е лесна работа, а очакванията от клуба към него са много високи.”

„Реалността в този момент е, че Ливърпул не са най-добрият отбор във Висшата лига. Те дори не са близко до това ниво. Съставът не е на нужното ниво.”

Моуриньо обаче смята, че ако на Роджърс бъде дадено време и пари за инвестиция в нови играчи, нещата могат да се променят.

„Другите отбори инвестират много повече от Ливърпул. Надявам се, че ще му бъде дадено време за да изгради състава, защото ако нямаш най-добрите играчи в състава, ти трябва повече време за да направиш конкурентни на останалите.”

Много онлайн залагания сочат „червените”  като един от основните претенденти за място в евро турнирите през следващия сезон.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *