Матри и Бонучи се врекоха във вярност на Юве

Scorebg.com » Новини » Матри и Бонучи се врекоха във вярност на Юве

Нападателят Алесандро Матри и полузащитникът Леонардо Бонучи подписаха нови пет годишни договори с Ювентус, оповестиха от клуба в понеделник.
Слухове из италианските медии пращаха Матри в друг отбор от лятото поради това, че конкуренцията в предни позиции в Юве се увеличи с пристигането на Марко Бориело тази зима под наем от Рома.
Бориело обаче не се притеснява от това и се реши да парафира нов пет годишен контракт. Той е основния реализатор на тима този сезон с 10 попадения на своята сметка, въпреки че не намира често място сред стартовите единадесет.
Бонучи от своя страна премина в редиците на “старата госпожа” от Бари през 2010 година и от тогава се превърна в основна част от тима. Поради добрите си изяви полузащитникът дори беше забелязан от няколко европейски клуба през лятото, като най-настоятелен за подписа му беше Зенит Санкт Петербург.
Миналият кръг от Серия А пък Бонучи беше точен за своя тим при убедителната победа у дома над Наполи с класическото 3:0.
Определено нещата в Юве са доста положителни към момента, предвид, че бранителят Паоло Де Сеглиеле също подписа нов договор в последните седмици и подобно на своите колеги ще остане в клуба до 2017 година.
“Бианконерите” в същото време са на второто място в Серия А, само на две точки от лидера Милан. Според последните футболни прогнози  в Италия, битката за шампионските отличия ще бъде доста тежка и само времето ще покаже кой ще надделее.
Следващия си мач Юве ще гостува на Палермо в събота, 7-ми април, а във футбол на живо  привържениците на тима ще имат възможността да подкрепят своите любимци от „Ювентус Стейдиъм” на 11-ти април, когато ще бъде дербито с третия в подреждането Лацио.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *