Манчини иска перфектен Манчестър Сити срещу Реал

Scorebg.com » Новини » Манчини иска перфектен Манчестър Сити срещу Реал

Мениджърът на „гражданите” Роберто Манчини остана доволен от изразителната победа с 5:0 над Астън Вила през уикенда, но предупреди своите възпитаници, че трябва да покажат най-доброто от себе си срещу Реал Мадрид в сряда вечер.

47-годишният италиански стратег иска неговият отбор да се представи отлично в сблъсъка с испанския гранд, в мач от груповата фаза на Шампионска лига, който ще се проведе на „Етихад Стейдиъм”.

Сити все още имат шансове да се класират за фазата на елиминациите, независимо че до този момент имат само една единствена победа.

За да стане това, те трябва да спечелят оставащите им два мача от групите и да се надяват, че възпитаниците на Жозе Моуриньо няма да успеят да спечелят и точка в техните мачове.

Манчини остана доволен от разгромната победа над Астън Вила в края на изминалата седмица, но предупреди своите момчета, че в този момент трябва изцяло да се фокусират върху шампионите в Примера Дивисион.

Той разкри в последните футболни новини на „The Daily Mail”:

„Не знам дали ще имаме достатъчно сили за да ги победим. Те са един от най-добрите отбори в света, и за да ги надиграем ще трябва да покажем едно перфектно представяне.”

„Ние бяхме близо до победата в Мадрид и водехме с 2:1 само четири минути преди края, но този мач определено няма да бъде лесен.”

Очаквайте още актуални футболни новини, тенис резултати и прогнози за мачове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *