Кастайно напуска Интер завинаги

Scorebg.com » Новини » Кастайно напуска Интер завинаги

Младият холандския нападател на „неразурите” ще напусне „Сан Сиро” завинаги, след като отказа да премине под наем в друг италиански отбор.

Младият талант на „синьо-черните” по всяка вероятнос ще напусне италианския гранд през наближаващия летен трансферен прозорец, въпреки че подписа с Интер едва преди година.

Смятаният за новия Тиери Анри Кастайно изигра едва шест мача в Серия А през изминалия сезон, като в пет от тях той влезе като резерва от скамейката. Неговият отбор също направи един изключително слаб сезон, противно на повечето футболни прогнози.

По повод на слабото си участие в плановете на Интер, Кастайно заяви пред „Sky Sport”:

„В Италия искам да играя единствено за Интер, но това не изглежда възможно в момента. От клубът искат да ме дадът под наем на друг италиански отбор, но това е преместване, от което не се интересувам.”

„За това решихме да бъда продаден. Съжалявам, че не успях да покажа своите истински възможности. Тъжно ми е, но така е във футбола, а клубът и аз вече взехме решение заедно.”

„Съжалявам, че няма да мога да бъда даден под наем в чужбина или да играя за бившия си клуб Фейнорд през следващия сезон.”

Интер пропуснаха възможноатта си да играят в Шампионска лига през следващата година, след като не показаха истинските си възможности, а президентът Масимо Морати сменя треньорския щаб на три пъти. Въпреки това, много прогнози Серия А през новия сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *