Кариерата на Балотели застрашена

Scorebg.com » Новини » Кариерата на Балотели застрашена

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че кариерата на неговият звезден нападател Марио Балотели може да свърши преждевременно, ако не подобри поведението си.

Италианският национал бе изгонен от терена за трети път през този сезон при загубата с 1:0 от Арсенал, която може би сложи край на надеждите на „гражданите” за титла през този сезон, въпреки че редица футболни експерти ги смятаха за основен претендент за първото място във Висшата лига.

Разликата между Сити и техният градски съперник Манчестър Юнайтед, който заема първото място в класирането, вече е осем точки, а до края на шампионата в Англия остават само шест кръга.

След мача с „артилеристите” италианският стратег призна, че може да продаде 21-годишният голмайстор, който може да остане наказан до края на сезона.

Манчини смята, че Балотели може да сложи край на успешната си футболна кариера заради недопустимото си поведение както на терена, така и извън него.

Италианецът заяви в последните спортни новини на острова:

„Той трябва да промени поведението си, ако иска да продължи да играе. Виждал съм много фантастични играчи като Марио, които обаче са арогантни.”

„Те погубват таланта си по този начин, за две или три години. Марио е тръгнал по този път. Той може да ми бъде син, и аз разбирам, че когато човек е млад прави някои грешки.”

„Марио направи редица грешки и аз се надявам за негово добро, че ще може да се промени.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *