Евра: Балотели иска да се прибере у дома

Scorebg.com » Новини » Евра: Балотели иска да се прибере у дома

Бранителят на Манчестър Юнатейд Патрис Евра заяви, че нападателят на техния градски съперник „наистина жалее за Италия”, което допълнително засили спекулациите отнсно бъдещето на Марио Балотели.

22-годишният италиански национал иска да напусне клуба на шампионите във Висшата лига и да се завърне обратно у дома, твърди защитникът на „червените дяволи”.

Спекулациите относно бъдещето на голмайстора на „гражданите” допълнително се засилиха, след изказването на треньора на защитниците в Сити Анжело Грегучи, че Балотели може да бъде продаден.

Капитанът на Юнайтед Евра смята, че Балотели иска да се завърне в своята родина, след като не се чувства добре на острова. По този повод той заяви пред италианската телевизия:

„Марио много тъжи за Италия. Не знам дали ще остане в Манчестър, защото той иска да се върне в своята страна. Аз не съм негов агент, просто ви казвам как се чувства той.”

„Той е мой съперник като играч в отбора на Манчестър Сити, но аз го срещам често и го познавам добре. Извън игрището ние се забавляваме много”.

Грегучи също смята, че оставането на Балотели на „Етихад Стейдиъм” не е гарантирано. Той разкри в последните футболни новини на „Sky Sport Italia”:

„Манчини му даде сигнал и сега е точният момент той (Балотели) да вземе решение.”

„Дали ще остане? Това не зависи от мен. Знам само, че той определено може да бъде продаден, защото има голям талант и качества за своите 22 години.”

В следващият си мач от шампионата Манчестър Сити посрещат Астън Вила у дома, като се очаква Манчини отново да заложи на Балотели в атака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *