Вилаш-Боаш: Тотнъм е на прав път

Scorebg.com » Новини » Вилаш-Боаш: Тотнъм е на прав път

Мениджърът на „шпорите” Андре Вилаш-Боаш остана доволен от представянето на своите възпитаници в мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Лацио, въпреки нулевото равенство на „Уайт Харт Лейн”.

34-годишният португалски стратег смята, че неговият тим е бил доминиращия в сблъсъка с италианския гранд независимо, че срещата е завършила при резултат 0:0.

Лондончани бяха във владение на топката през по-голямата част от мача, и бяха сочени за фаворит според много прогнози Лига Европа. Съдиите обаче отмениха цели три техни гола, което определено не се хареса на Вилаш-Боаш.

Макар португалецът да опрекна реферите за техните решения малко след мача, той изказа своите искрени благодарности към своите футболисти за отличното представяне.

Босът на Тотнъм разкри в последните футболни видео новини на „ITV”:

„Аз съм изключително доволен от представянето и усилията, които положиха моите играчи.”

„В крайна сметка, аз не мога да ги укорявам без причина, те бяха страхотни днес. Ние имахме достатъчно възможности за да спечелим този мач и бяхме отборът, който наниза топката на три пъти в противниковата мрежа, но видях как отменят две от положенията ни… Това е разочарование за нас.”

„Фактите обаче сочат, че ние сме на прав път и даваме нещо на феновете. Доминирахме срещу отбор, който се представяше отлично.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *