Бъдещето на Диего остава неясно

Scorebg.com » Новини » Бъдещето на Диего остава неясно

Бразилският плеймейкър Диего все още не е получил оферта за удължаване на престоя си в Атлетико Мадрид, след като премина под наем на „Висенте Калдерон” от Волфсбург в началото на сезона.

На 27-годишният халф му предстоят преговори с ръководството на испанския гранд за оставане в клуба и през следващия сезон, но все още не ясно къде ще играе бразилецa, след края на летния трянсферен прозорец.

Бившата звезда на „бременските музиканти” направи впечатляваща година в отбора на Атлетико, противно на повечето прогнози Примера Дивисион. Той успя да отбележи шест гола в 42 изиграни мача във всички турнири.

Опитният плеймейкър, който игра един цял сезон с екипа на Атлетико, след като бе даден под наем от германския гранд, би желал да остане в испанската столица и да удължи договора си с отбора на Диего Симеоне.

Въпреки това, все още няма отправена конкретна оферта към него от ръководството на столичния гранд. По този повод той заяви пред „Waz online”:

„Моят баща и аз получихме нова оферта за преговори от ръководството на Атлетико Мадрид, но все още няма конкретна оферта за подписа ми.”

„Има някакъв шанс да остана в Мадрид.”

Бъдещето на играча остава неясно за сега, докато Атлетико Мадрид завършиха пети в испнския шампионат и няма да могат да играят в най-комерсиалният европейски клубен турнир, въпреки че бяха едни от фаворитите според много прогнози Шампионска лига().

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *