Бонучи: Спечелването на Суперкупата е само началото за Юве

Scorebg.com » Новини » Бонучи: Спечелването на Суперкупата е само началото за Юве

Бранителят на „старата госпожа” Леонардо Бонучи остана доволен от победата над Наполи през уикенда и смята, че това е само началото на още един успешен сезон за неговия тим.

25-годишният защитник вярва, че спечелването на Суперкупата на Италия ще сложи старта на поредната успешна кампания за „бианко-нерите”.

Юве успяха да надиграят носителите на Купата на Италия с убедителното 4:2, след продължения и Бонучи изрази своето задоволство от постигнатите отлични футболни резултати в този успорван мач , малко след като играчът бе оправдан от обвиненията за участие в скандала „Scommessopoli”.

По-този повод, талантливият бранител на „старата госпожа” заяви на официалният уеб сайт на отбора:

„Трябва да направим така, че спечелването на този голям трофей да е само началото. Очаква ни един доста тежък сезон, в който трябва да защитаваме титлата си.”

„От психолигична гледна точка играта бе напрегната и успорвана поради две причини, защото сега всичко, което се случи далеч от игрището е приключило, както и заради силния противник, който срещнахме на терена.”

„Наполи ни изчакваха и всъщност ние им дадохме твърде много пространство за контра атаки. Нещата се получиха добре за нас, но в крайна сметка това е Юве, отбор, който доказва, че е по-добър от останалите на терена.”

Редица експертни мнения и залагания за новия сезон в Серия А сочат „старата госпожа”, като един от фаворитите за спечелване на титлата и през новия сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *