Балотели има три седмици да се спаси кариерата си в Сити

Scorebg.com » Новини » Балотели има три седмици да се спаси кариерата си в Сити

Скандалният нападател на „гражданите” Марио Балотели може да се завърне обратно в Серия А през зимния трансферен период, след като Милан са готови да го привлекът под наем на „Сан Сиро”.

22-годишният нападател на английският гранд разполага с по-малко от месец за да запази мястото си в тима на Роберто Манчини, след като „росонерите” са готови да преложат примамлива оферта за услугите на италианския национал.

От ръководството на Милан отказват да заплатят исканата на англичаните цена от 20 милиона лири за подписа на Балотели, но са готови да платят близо пет милиона евро за едногодишния му престой на „Сан Сиро”.

Старши-треньорът Манчини и спортният директор на клуба ще се срещнат през тази седмица, като бъдещето на италианския таран ще бъде основна тема на разговора им, след поредното му слабо представяне в градското дерби на Манчестър.

След загубата от „червените дяволи” Манчини заяви в последните новини за спорт от Великобритания :

„Аз обичам Марио, но мисля, че му е време да започне да мисли сериозно за своята кариера. Той има всички необходими качества за да играе на високо ниво, но не може да продължава с подобни слаби изяви.”

„Ние искаме повече от него. Когато имаш играч с футболни качества, като тези на Марио, не може да разбереш, защо той продължава да пропилява таланта си по този начин.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *