Алегри остава здраво стъпил на земята

Scorebg.com » Новини » Алегри остава здраво стъпил на земята

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри е доволен от представянето на неговият тим напоследък, но смята че неговите възпитаници не трябва да се самозабравят, а да се концентрират върху предстоящия сблъсък с Пескара.

45-годишният италиански стратег възнамерява да се фокусира върху предстоящите срещи от шампионата, вместо да се главозамайва от скорошните добри резултати.

Головете на Джанпаоло Пацини, Марио Йепес и М’Байе Нианг по време на второто полувреме на мача срещу Реджина донесоха победата на „росонерите” и те ще трябва да премерят сили с шампиона Ювентус в четвъртфиналите за Купата на Италия.

Относно представянето на своя тим, мениджърът Алегри сподели в последните футболни новини на иаталианското издание „La Repubblica”:

„Ние не играхме добре що се отнася до техническата част през първото полувреме. Бяхме много плахи и Реджина направиха мача труден за нас. През втората част обаче се представихме много по-добре.”

„Ювентус? В момента ние мислим само за Пескара. Предстои ни мач срещу тях, който в момента е по-важен. Ние трябва да възстановим точките, които загубихме в началото на сезона.”

„Вече не говорим за първото място, а за това да спечелим колкото се може повече мачове.”

Милан в момента се намират на седмо място в таблицата, като разликата между тях и шестия Фиорентина е пет точки. Повечето прогнози Серия А обаче им отреждат място в топ 5 на таблицата в края на сезона.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *