Ница – Рен

Scorebg.com » Ница – Рен

Ница – Рен

Ница - Рен

Ница – Рен

Ница не демонстрира и част от показаното през миналия сезон в рамките на първите си три двубоя от настоящия. Най-накрая феновете на тима видяха своите да играят по най-добрия начин и да стигнат до една голяма победа, каквато беше тази в гостуването на Лион. За най-голямо тяхно съжаление настъпи и паузата за националните отбори, която направи така, че да не бъде използвана емоцията от триумфа.

Ница

В задаващия се случай по-скоро да видим изяви от страна на домакините, наподобяващи техните от първите три кръга. Много трудно след паузата, нарушила ритъма им, те ще са в състояние отново да блеснат и да стигнат до някаква победа, още повече разгромна.

Всъщност макар и да звучи до голяма степен абсурдно, на фона на футболистите, присъстващи в нападението им, точно те са отборът с най-малко отбелязани попадения от началото на сезона (едва две). Същевременно отбранителната им линия не е толкова лоша, като има цели 6 други, които са допуснали инкасирането на повече голове. Срещу Лион Патрик Виера заложи страшно много на силното представяне в отбрана и то му се отплати.

Позиционирането на петима защитници донесе и големия успех като това бяха: Боскали, Сар, Данте, Хереле и Жале. Полузащитата беше от трима (Сиприен, Тамезе и Леес Мелу) като много често към тях се присъединяваше и Сент-Максимен (натоварен с по-атакуващи функции), а на върха оставаше единствено Марио Балотели. С подобен подход, целящ основно стабилност в отбрана, Ница ще подходи и към домакинството на Рен, което ще протече по много сходен начин спрямо срещата с Лион.

Рен

Не се изключва вариантът и този двубой да се реши от реализирането на един-единствен гол. Съперникът е в много добър игрови ритъм като натрупа и добри резултати от началото на сезона. Поражението от Лил (3:1) на старта остана загърбено и последваха две победи (над Анже и Бордо) и равенство срещу Марсилия.

Силната игра в домакинствата ще е нещо от голямо значение за тима, но в излизанията си от своя стадион той ще е принуден да подобри изявите си. 3 от последните 4 съперничества между Ница и Рен останаха с под 2.5 гола.

Задаващият се случай като нищо също ще влезе в тази графа, тъй като двата тима са в период, в който и ремито (0:0 или 1:1) напълно ще ги удовлетвори.

прогноза под 2.5 гола @ 1.61
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *