Милуол – Шефилд Уензди

Scorebg.com » Милуол – Шефилд Уензди

Прогноза за Милуол – Шефилд Уензди

Милуол изостана много в класирането и е само на няколко точки над зоната на изпадащите. Една от малкото хубави новини за отбора е, че намиращите се четири отбора зад него в класирането не се представиха никак добре във вече изиграните си двубои от кръга, като нито един от тях не стигна до победа и запише ли една такава на свой ред, тимът на Нийл Харис ще се озове на цели 7 пункта пред 22-то място, което е най-предното от онези в зоната на изпадащите.

Милуол

Най-лошата новина за домакините е, че за първи път от много време насам не могат да използват домакинското си предимство, което стоеше във всичките им успехи през последните години. В последно време и попаденията на „Дъ Ден“ станаха нещо много рядко срещано като в 3 от последните 4 (в първенството) само един от двата участника се разписа, а в 4-ия – нито един не намери път към това да го стори.

Милуол хвърли една от най-големите изненади в турнира ФА Къп след като отстрани елитния Евертън след победа с 3:2 в определено най-силната си среща през сезона. Това беше едно много хубаво представяне от страна на тима, което му демонстрира нагледно, че е в състояние да играе красив футбол и да постига добри резултати, поемайки повече рискове в играта си. В общи линии „лъвовете“ много рядко пропускат възможността да се разпишат в противниковата врата когато играят на своя стадион и това, че не се разписаха в 2 от последните си 3 домакинства е наистина изненадващо. Само в 3 от последните си 19 домакинства те не са отбелязвали гол, като огромен брой от всичките тези двубои включва и инкасирането на такъв.

Шефилд Уензди

Шефилд Уензди подобри страшно много играта си в отбрана, като запази 4 „сухи“ мрежи в обхвата на последните 5 кръга. Този отбор започна да бележи и все по-рядко като в голям брой от тези случаи го правеше само по веднъж, за да спечели с минимална разлика. Въпреки че нагласите за този сблъсък са за малко голове, резултатите точно между участниците в него от години насам загатват за нещо коренно различно.

Само в 3 от последните 15 съперничества помежду им едва един от тях се разписа, а във всички други 12 – и двата тима намериха път към противниковата врата.

Точно в този случай, когато Милуол ще предприеме и по-големи рискове, празните пространства определено ще са налице, головете – също.

лига: Англия – Чемпиъншип
среща: Милуол – Шефилд Уензди
прогноза: гол/гол или да отбележат и двата:ДА
коефициент:2.05 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *