Марсилия – Брест

Scorebg.com » Марсилия – Брест

Прогноза за Марсилия – Брест

Марсилци играят все по-добър футбол и най-накрая са на път да се завърнат там, където им е мястото – в челото на таблицата. Незнайно защо те допуснаха за пореден сезон да бъдат потресаващи в първите кръгове и точно това зачеркна възможността да внесат някаква интрига в битката за титлата. По-хубавото за тях и за всички любители на футбола в страната, е това, че все още разликата спрямо ПСЖ не е придобила двуцифрено изражение, така че при всички положения с оглед на това, че все още не е изминал и половината от сезона, то те ще са в състояние ако не друго, то поне да стоят в някаква близост до хегемона от последните години.

Марсилци разполагат с много сериозен бюджет и точно това е едно от основните неща, които ги поставя в позиция, от която да се надяват да се доближат до нивото на парижани. Дълго време и под ръководството на Вияш-Бояш те правеха какви ли не небивали грешки, но в последно време са много добре стоящи на терена. Това домакинство на Брест е едно от онези, които минават в графата задължителни за спечелване, така че просто тук няма място за грешка.

Съперникът се появи на хоризонта във футболна Франция неотдавна и все още изпитва сериозни затруднения, а това да бъде на висота във визитите си, се превръща в някакво огромно изпитание за него. Чисто и просто, той изостава много, много сериозно по класа от следващия си съперник и това ще се види и на терена. Точно в този случай ще бъде разгърнато и това колко голяма е разликата между тим, който инвестира и продължава да го прави, въпреки че все още не е достигнал желаното ниво, и такъв, който просто се надява на минимума – оцеляване в елита.

Брест ще е тотално надигран, ще бъде натикан в собствената половина и ако си тръгне с минимална загуба от тази визита, не бива да е чак толкова разочарован.

 

прогноза: 1 @ 1.50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *