Манчестър Юнайтед – Брайтън

Scorebg.com » Манчестър Юнайтед – Брайтън

Анализ за Манчестър Юнайтед – Брайтън

Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед няма право на грешка в този мач, а точно в миг като този, в който тимът е обхванат от това задължително да добави три точки към актива си, е напълно възможно той да се препъне. Не са един или два случаите в историята, в които този огромен не само за английския, но и за световния футбол тим, да е бил поставян до стената и да се е измъквал. Тогава обаче начело му стоеше един магически треньор – Сър Алекс Фъргюсън.

Той правеше истински чудеса с тима и дори в случаи, в които не само, че не разполагаше с едва ли не никакъв кадрови потенциал, с качества в редиците на състава си и с добър синхрон между отделните звена, той постигаше желаните резултати. Това, че букмейкърите дават коефициенти от 1.55-1.60 за победа на Манчестър Юнайтед в домакинство на съперник като Брайтън, със сигурност следва да е изненадващо и до голяма степен обидно за феновете на „червените дяволи“.

Ако този двубой се беше състоял преди няколко години, то със сигурност това щеше да е една рутинна победа за хендикап за момчетата на Фъргюсън, а коефициентите за техен успех щяха да са не по-големи от 1.15. Оле Гунар Солскяаер дълго време разчита на една все по-често срещана формация в световния футбол – 4-2-3-1. Той обаче не разполага с необходимите футболисти и като качества и като синхрон в предни позиции, за да се надява този му тим да постигне нещо запомнящо се.

Брайтън

Освен това точно в този миг има и страшно голям брой контузени футболисти като лазаретът е едва ли не препълнен, така че това е нова „златна възможност“ за Брайтън да нанесе главозамайващ удар по „червените дяволи“ и да се наслади на един от редките случаи, в които може да си тръгне с точков актив от „Олд Трафорд“. От известно време насам този тим на „чайките“ няма нищо общо с онзи на Хютън от последните години.

Той претърпя коренна промяна като наложи няколко футболисти от школата си, но генералното си остава това, че изразява огромно желание за това да играе все по-комбинативен футбол и да разчиства сметките със съперниците си с чисто зрелищни прийоми, без много единоборства и излишни грубости.

Брайтън ще е напълно равностоен с този си начин на игра и ще е близо до това да хвърли една голяма изненада като двубоят ще се реши през втората част с малко голове.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.90

Не сте сигурни какво точно значи “под 2.5 гола” – вижте нашият помощен материал за този тип залози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *