Кардиф – Хъдърсфийлд

Scorebg.com » Кардиф – Хъдърсфийлд

Прогноза за Кардиф – Хъдърсфийлд

Кардиф - Хъдърсфийлд

Прогноза с анализ за Кардиф – Хъдърсфийлд

Един от най-важните двубои в продължение на целия сезон за всеки от два от последно пробилите отбори в Премиършип. Кардиф се появи на най-високия връх, редом до най-добрите тимове в страната само преди броени месеци като още след като стана ясно, че тимът печели промоцията и ще се подвизава минимум за сезон на толкова високо ниво, треньорът Нийл Уорнък отправи апел към феновете да не освиркват и да не обезкуражават футболистите му ако те не спечелят дори една точка към края на първите няколко кръга.

Кардиф

Нещо подобно се превърна в реалност като в рамките на началните седмици Кардиф беше безобразен и много рядко стигаше даже до равенства и то срещу съперници, които не са от най-силните в първенството, но през последните няколко седмици възпитаниците на Уорнък правят истински фурор за рамките на възможностите си и вече дори са извън зоната на изпадащите.

Възможността, която им се открива през този уикенд, е неописуема, тъй като нова победа ще ги изстреля много напред в класирането и ще им позволи да погледнат дори към утвърждаването си в средата на таблицата. Не се очакват каквито и да било промени в стартовия състав на Уорнък, който за пореден път ще заложи на: Етъридж, Манга, Морисън, Бамба, Бенет, Гунарсон, Хойлет, Камараса, Артър, Мърфи, Патерсън.

Хъдърсфийлд

Насреща му ще застанат също утвърдените избраници на Вагнер: Льосъл, Конголо, Шиндлер, Йоргенсен, Хадергьонай, Билинг, Хог, Пънчън, Притчард, Качунга, Муние. Единствената въпросителна е около това дали наскоро привлеченият Джейсън Пинчън (от Кристъл Палас) ще започне от самото начало или ще се включи в хода на двубоя, но на няколко пъти Вагнер отбеляза, че го взима за титуляр.

В едно подобно противопоставяне от така наречените с удвоени точки, между тимове, които имат неистово желание да останат редом до най-силните в страната, всяка една точка има безкрайно значение и това нагледно ще се види в този случай.

лига: Англия – Висша Лига
среща: Кардиф – Хъдърсфийлд
прогноза: под 2.5 гола
коефициент:1.550 от мелбет
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *