Карабах Агдам – Дъндок

Scorebg.com » Карабах Агдам – Дъндок

Прогноза Карабах Агдам – Дъндок

Карабах Агдам

Азерите от Карабах Агдам извлякоха един много добър резултат от първия мач след като вкараха и така важния гол на чужд терен, така че просто трябва да не загубят в ответния мач, за да се доближат до класирането за следващата фаза. Въпреки, че при голово равенство от 2:2 или по-голямо, те ще отпаднат, просто в действителност не се вижда как до такова ще се стигне.

Само в рамките на последните години Карабах постигна немалко на европейската сцена и то винаги благодарение на изявите си на собствения стадион. Превърнал се в много силен домакински отбор, той ще продължи възхода си, а за домакинството на Дъндок ще заложи за пореден път на любимата си схема 4-2-3-1 с: Вагнер, Медведев, Мамадов, Садигов, Аилтон, Мичел, Ричард, Озобич, Ромеро, Зубир и Емрели. Симеон Славчев остава на пейката на Карабах за този двубой, но почти сигурно ще се появи в игра през втората част.

Дъндок

Дъндок и неговият шотландски треньор Джон Гил ще разчитат на: Роджърс, Бойл, Клиъри, Уаре, Маси, Макелени, Шийлдс, Макгрот, Канън, Хобан и Дъфи. Този им тим е изграден в огромна част от ирландски футболисти като единственото изключение е присъствието на един от двамата централни нападатели – Майкъл Дъфи, който е от Северна Ирландия. Тимът на Дъндок няма особен опит на европейската сцена, докато точно това ще е в основата на развитието на реванша.

Карабах се представи на едно прекрасно ниво точно на тази подобна огромна сцена през последните години като имаше и двубои срещу съперници от най-висок калибър. Освен това тимът разполага и с много по-сериозна класа от тази на опонента, така че със сигурност ще излезе за победа от първия съдийски сигнал. Карабах Агдам ще е на прекрасно ниво и ще стигне до един от най-важните си успехи през целия сезон, записвайки тази така важна победа срещу ирландския Дъндок.

лига: Шампионска лига
среща:Карабах Агдам – Дъндок
прогноза:Карабах Агдам
коефициент:1.53 от с нова регистрация в bet365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *