Испания срещу Холандия: Ново начало или реванш ?

Scorebg.com » Испания срещу Холандия: Ново начало или реванш ?

Безспорно най-интересния и интригуващ двубой от първите срещи от финалите в Бразилия, среща за която да се направи “сигурна” прогноза е почти невъзможно? Защо? Ще се приеме ли за сензация ако Испания победи Холандия – не, сензация ли ще ако Холандия победи Испания в първата среща – едва ли?

Преди да дадем нашата прогноза за този мач, колкото и да не “вярваме” на статистиката, няма как да не се спрем, че този мач ще е повторение на финалът от Световното Първенство през 2010 година, когато “Ла фурия” успя да пречупи “лалетата”, като успя да победи с минималното 1-0. Този мач освен, че направи за първи път в историята Испания, световен шампион, ще бъде запомнен и с реферът – Английският полицай Хауърд Уеб, който “направи” двубоят най-грубият в историята на Мондиала – 12 жълти картони и един червен (статистиката на ФИФА, не отчита вторите жълти картони)

Испания

испания
Най-силното звено на Испания са техните полузащитници. Ла фурия разполага в средната линия с играчи като – Андрес Иниеста, Шави Ернандес, Давид Силва и преминалият за рекордна сума от £37.1 млн. паунда в Манчестър Юнайтед – Хуан Мата. Поглеждаме към вратарите измежду който Висенте дел Боске може да избира – Икер Касияс (капитан), Виктор Валдес и Пепе Рейна, също така към защита пред тях – там фигурират имената на Раул Албиол,Серхио Рамос,Жерар Пике. За нападението няма какво да напишем – Давид Вия и Фернандо Торес, тандем който всеки треньор би искал да има и така получаваме съвършено балансираният отбор!

Холандия

холандия-прогнози-бразилия-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Холандия заема престижното 8-мо място в класацията УЕФА, достоен първи съперник на отборът заемащ първо място в тази класация. Този отбор е повече от талантлив, разполага с играчи като Уесли Снайдер, нападатели от класата на Робин ван Перси и Ян Хунтелаар. Проблемът на “лалетата” е тяхната защита и успеят ли подобрят тази част от играта си, отборът може да стигне много напред в турнира.

Нашата прогноза е, че и двата отбора ще успеят да прескочат групата, въпреки че Испания излиза като фаворит в този двубой, едва ли ще успе да спечелят лесно.
Кога: 13 Юни – Spain v Holland – 21.00 GTM
Kъде: Арена Фонте Бова, Салвадор

Салвадор арена

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прогноза: равен@3.25
Прогноза с азиатски хендикап – Холандия +0.5@1.85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *